Mielessä yrityksesi tai yhdistyksesi kokous? Vai sittenkin juhlat läheistesi kanssa?

Syksyn ja talven juhlat, vaikkapa pikkujoulut tai häät, alkaen 35 euroa per henkilö

Järjestä haluamanlaisesi juhlat meillä Greenerissä! Ravintolasaliimme yhtenäiseen tilaan mahtuu parhaimmillaan sata vierasta ja tilaa voi tarvittaessa jatkaa puutarhaan avautuvalle terassillemme, johon on mahdollista saada lämmittimet syys- ja talvi-iltoja lämmittämään!


Kun kevät koittaa ja on aika suunnitella juhlia auringossa heräävän puutarhan sylissä, alkaen 35 euroa per henkilö

Tule meille juhlimaan omia tai läheisesi valmistujaisia, rippijuhlia tai vaikkapa häitä! Ravintolasaliimme mahtuu yhtenäiseen tilaan sata vierasta ja vierasmäärän voi tuplata kun otetaan käyttöön puutarhaan avautuva katettu terassi. Ota yhteyttä Elinaan ja räätälöidään juuri teidän juhliinne sopivat tarjoilut ja somisteet! Lisätietoja, tiedustelut ja varaukset elina.hytonen@mikkelipuisto.fi


Tule meille oppimaan ja oivaltamaan Saimaan Juomatehtaan virvokkeiden äärellä!

Yhdistä kokoukseen tai omiin juhliisi olut -tasting, jonka pitää paikallisen Saimaan Juomatehtaan olutasiantuntijat! Koulutuksessa pääset tutustumaan muun muassa erilaisiin oluttyyppeihin ja illan jälkeen olet tietoisempi siitä mitä kaikkea onkaan tapahtunut ennen kun tuo mainio mallasjuoma on kädessäsi nautittavana!

Koulutuksen hinta on 40 euroa per osallistuja ja se sisältää koulutuksen, maistiaiset ja teemaan sopivan kompaktin kolmen ruokalajin illallisen tunnelmallisessa ympäristössä (pelkkä tasting ilman ateriaa, 25 euroa).

Lisätietoja, tiedustelut ja varaukset Elinalta osoitteesta elina.hytonen@mikkelipuisto.fi


Tapaaminen kahvin merkeissä, alkaen 10 euroa per henkilö (klo 8-20)

Sisältää Greenerin neuvottelutilan kahdeksi tunniksi porukallenne, tarjoiluna esimerkiksi Greenerin herkkubagel, luomutuoremehu, täyteläinen suklaabrownie sekä tummapaahtoinen Gran Palomar luomukahvi tai -tee.

Tapaaminen lounaan merkeissä, alkaen 14 euroa per henkilö (klo 11-16)

Sisältää Greenerin neuvottelutilan kolmeksi tunniksi porukallenne. Päivä alkaa jouhevasti lounaalla, jonka jälkeen voitte pitää kokouksen yksityisessä tilassa. Makean päätöksen kokoukselle antaa iltapäiväkahvi suussa sulavalla Greenerin herkkucookiella ja tummapaahtoisella Gran Palomar -luomukahvilla tai -teellä.

Tapaaminen ja illallinen, alkaen 28 euroa per henkilö (klo 15-20)

Sisältää Greenerin neuvottelutilan kolmeksi tunniksi porukallenne. Ensin voitte pitää kokousta yksityisessä tilassa, jonka jälkeen tarjoilemme teille pöytään kolmen ruokalajin illallisen, esimerkiksi:

Lempeä vaniljainen bataattikeitto

Mureaa häränrintaa konjakki-pippurikastikkeella, valkosipuli-paahdettua kermaperunaa ja karamellisoituja juureksia

Täyteläistä pannacottaa ja suolaista baileys-kinuskia sekä tummapaahtoinen Gran Palomar -luomukahvi

Tapaaminen urheilun merkeissä, alkaen 25 euroa per henkilö

Sisältää alkutankkauksen Greenerissä, esimerkiksi Greenerin herkkubagelin ja luomutuoremehun. Kevyen tankkauksen jälkeen on helppo sujahtaa vaikkapa kävelykokoukseen Kaihun maisemiin. Noin tunnin kestävän kierroksen jälkeen on ihana tulla lämmittelemään ja jatkamaan kokoustamista tunnin ajan Greenerin neuvottelutilassa jonka jälkeen poppoolle maistunee kermainen Talon lohikeitto mallasleivän kera ja jälkkäriksi perinteiset Greenerin korvapuusti kahvit!

Hengähdä hetki hyvillä mielin kotona ja järjestä lapsesi synttärit meillä, alkaen 10 euroa / synttärivieras

"Puiston Puuhakkaat" -synttärit on parin tunnin mittaiset lasten ikiomat pirskeet meillä Mikkelipuistossa. Toiminnallisissa syntymäpäiväjuhlissa leikitään ja liikutaan ihanaisen Kristan johdolla, jonka touhuaminen lasten kanssa on vailla vertaa!

Krista suunnittelee kanssanne juuri sellaista toimintaa kun teidän sankarinne haluaa, miltä kuulostaisi "Etevät etsivät" -seikkailu puistossa tai syksyinen puistosuunnistus taskulampun valossa Halloween -teemalla?

Noin tunnin mittaisen ohjelmallisen osuuden jälkeen juhlaväki siirtyy Puutarharavintola Greeneriin nauttimaan teemaan sopivat eväät, esimerkiksi:

Greenerin hodari ja lisukkeet

Mehubuffet

Jäätelöbuffet herkullisilla lisukkeilla