Mikkelipuisto on täynnä ideoita sekä mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa

Mikkelipuistossa on luvassa monipuolista ohjelmaa ja toimintaa.

Mikkelipuistossa pääsee kesällä herkuttelemaan Rullis-jäätelöllä, suppailemaan sekä melomaan. Lisäksi Kärkipyörä tuo Mikkelipuistoon myyntiin valikoiman puutarhakoneita.

Rullajäätelöä myyvä Rullis siirtää toimintansa tänä kesänä Mikkelin torilta Mikkelipuistoon. Rullisjäätelöllä herkuttelen lisäksi Mikkelipuistossa on tarjolla myös mielekästä tekemistä mm. suppaillen tai meloen. Paljukeisarin Sup-laudat ja kanootit melontaretkiä ovat vuokrattavissa ravintola Greeneristä toukokuun lopusta alkaen.

Kärkipyörä avaa toukokuun alussa puutarhakoneiden myymälän Mikkelipuistoon ja valikoimassa on koneita puutarhan joka hommaan. Puutarhakoneiden lisäksi Kärkipyörän myymälästä löytyvät useimmiten tarvittavat tarvikkeet, kuten mm. öljyt, polttoaineet ja sytytystulpat.

Viherpihan kausimyymälästä voi ostaa kesäkukat ja mullat samasta paikasta, samalla saat ideoita sekä vinkkejä kesäkukkien ruukkuistutuksiin.

Lisäksi alkukesästä ohjelmassa on luvassa jooga- ja salsabrunsseja. Ravinto Greeneri palvelee Mikkelipuistossa tarjoamalla tuoreita ja raikkaita makuja kahvin, juoman ja hyvän ruoan ystäville.

Tervetuloa nauttimaan Mikkelipuiston lumoavista mallipuutarhoista sekä vehreästä luonnosta. Mikkelipuisto tarjoaa iloa kaikille aisteille!