Mikkelipuiston kesä on täynnä ideoita sekä mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa

Mikkelipuistossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa ja toimintaa.

Mikkelipuistossa pääsee kesällä herkuttelemaan jäätelöllä, nauttimaan ravintola Greenerin terassilla herkuista, suppailemaan sekä melomaan. Heinäkuun lopulla järjestetään puistossa kaksi isoa festaria; St. Michel Summerfest ja Saimaa Sounds.

Paljukeisarin Sup-laudat ja kanootit melontaretkiä varten ovat vuokrattavissa ravintola Greeneristä kesän ajan.

Kärkipyörän puutarhakoneiden myymälä on avattu Mikkelipuistoon ja valikoimassa on koneita puutarhan joka hommaan. Puutarhakoneiden lisäksi Kärkipyörän myymälästä löytyvät useimmiten tarvittavat tarvikkeet, kuten mm. öljyt, polttoaineet ja sytytystulpat.

Greenerin Viherpihan kausimyymälä on avoinna toukokuusta juhannukseen ja sieltä  voi ostaa kesäkukat ja mullat samasta paikasta, samalla saat ideoita sekä vinkkejä kesäkukkien ruukkuistutuksiin.

Lisäksi puistossa on luvassa jooga- ja salsabrunsseja. Ravintola Greeneri palvelee Mikkelipuistossa tarjoamalla tuoreita ja raikkaita makuja kahvin, juoman ja hyvän ruoan ystäville.

Tervetuloa nauttimaan Mikkelipuiston lumoavista mallipuutarhoista sekä vehreästä luonnosta. Mikkelipuisto tarjoaa iloa kaikille aisteille!