• Tilaa maukkaille elämyksille

Greenerin ravintola tarjoaa sitä sun tätä kansainvälisellä twistillä.

Greeneri tarjoaa puhtaita ja herkullisia makumaailmoja pienellä twistillä; olitpa sitten kepeän kasvisruoan tai tuhdimman liharuoan ystävä. Laadukkaat raaka-aineet on valittu huolella ja niiden kotimaisuusaste on suuri. Greeneristä lyödät myös kokoustilat sekä näyttely- ja myymälätuotteita. Tule maistamaan esimerkiksi GGB:tä eli Greenerin Gourmet Burgeria tai Puutarhurin salaatteja!

Greenerin a la carte lista on uudistunut!

Tutustu mitä kaikkea Greenerin pimut ovatkaan uudelle listalle kehitelleet...


AUKIOLOAJAT

joka päivä klo 11-20 (keittiö menee kiinni puoli tuntia ennen sulkemisaikaa)
1.6.-31.7. klo 9-20

Ps. Toisinaan meillä on yksityistilaisuuksia, joten tsekkaathan poikkeusaukiolot alhaalta,
Mikkelipuiston Facebook tai Instagram -sivuilta
tai kilauta meille Greeneriin 044 709 1614!

Puutarhalounasta 10 € ja keittolounasta 8 €
arkisin klo 11 - 14

• • •

À la carte -lista
eväitä maanantaista sunnuntaihin klo 15 alkaen

• • •

Viikonlopun Puistobrunssi 18,50 €, 3-12 -vuotiaat 1€/ikävuosi
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 - 15

• • •

Puistobrunssi

Brunssipöydässä meillä tulee olemaan

…leipiä ja levitteitä

…leikkeleitä* ja juustoa

…salaattia, kurkkua ja tomaattia

…erilaisia ruokaisia salaatteja ja proteiininlähteitä

…vaihtuva lämpimämpi ruoka esimerkiksi Puutarhurin pyttipannu, Puiston juuresvuoka, lihapullia*, bratwursteja*, kasvispyöryköitä tai muuta vastaavaa...

Makeampaan nälkään

…puuroa, tuore tai perinteisempi

…pannukakkua hillon kera tai jotain vastaavaa herkkua

…hedelmiä

…supersmoothieta

Juotavaksi

…tummapaahtoista luomukahvia

…haudutettua luomuteetä

…tuoremehua

*) ei vegaanisella brunssilla.

  • Greeneri


<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Greenerin poikkeusaukioloajat

  • Greeneri suljettu yksityistilaisuuden vuoksi perjantaina 25.5 klo 14-17.
  • Greenerin keittiö suljettu yksityistilaisuuden vuoksi lauantaina 2.6. Kahvila palvelee klo 9-13. Brunssi seuraavan kerran siis sunnuntaina 3.6.