Tekemistä puistossa

Nuotiopaikka

Mikkelipuistossa sijaitsee kaikkien vapaassa käytössä olevia grillipaikkoja! Suunnittele omalle poppoollesi grillibileet ja tuo mukanasi omat syötävät ja juotavat. Keskikesällä kuhina grillien ympärillä kasvaa, joten varmista pääsysi tulen äärelle ilmoittamalla meille tulostasi ja laitamme varattu-kyltin haluammallesi grillille. Nuotiopuut voit ostaa Greeneristä. Varaukset netistä tai 010 764 2460.

HUOM! Voimassa olevan metsäpalovaroituksen aikaan myöskään grillipaikoilla ei saa tulta tehdä, joten varmistathan asian ennen kuin raapaiset tikun! Voimassa olevat varoitukset löydät täältä.

Aktiviteettipäivät

Elämyspalveluita tuottava Saimaa Chill tarjoaa rentouttavia aktiviteetteja työyhteisöille sekä polttari-, ja kaveriporukoille Mikkelipuiston miljöössä. Hauskat aktiviteetit, hyvä ruoka, mahdollisuus irtaantua rutiineista, kisailla yhdessä sekä nauttia valmiiksi järjestetystä ja hyvin suunnitellusta päivästä antaa lisää voimavaroja arkeen. Lisätietoja aktiviteeteista löydät täältä.

Leikkikenttä

Mikkelipuistossa on kaksi monipuolista leikkikenttää pienemmille ja vähän isommille leikkijöille. 

Pihapelit

Ravintola Greeneristä voit varata ja lainata käyttöösi pihapelejä ja polkuautoja.

Vuokraa inkkarikanootti

Mikkelipuistosta pääset myös melontaretkelle Pursialan- ja Kattilanahdelle. Kysy kahden istuttavien kanoottien vuokrauksesta lisää ravintola Greeneristä.