Kannatusjäsenet

Suomen Laatulaituri

Monipuolisesta laituri- ja tarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Omat asennustiimimme tekevät asennuksista ja korjauksista nopeaa ja vaivatonta. Suunnitellaan yhdessä pitkäikäinen ja tyylikäs laituri!

Savorak Laiturit

Savorak laiturit ovat tunnettuja korkeasta laadusta, pitkästä käyttöiästä sekä viimeistellystä muotoilusta. Meiltä löydät juuri omia käyttötarpeitasi ja käyttöolosuhteitasi vastaavaan laiturin, jonka keskiössä ovat turvallisuus, toimivuus ja käytettävyys.

Mainospuu

Mainospuu Oy:n toiminta on suuntautunut toteuttavaan mainontaan, joka käytännössä tarkoittaa erilaisten mainoskylttien, suurkuvatulosteiden, opasteiden, julisteiden, tarrojen, tarratekstien, auto- ja ikkunateippausten valmistusta sekä monenmoista muuta mainosten merkintää eri materiaaleille.

Pellos Marin Oy

Pellos Marin Oy on ristiinalainen veneilyyn ja vapaa-aikaan erikoistunut yritys. Yrityksen toimialana on laitureiden, veneiden sekä septi-huollon laitteiden myynti, asennus ja huolto. Lisäksi yrityksen toimialaan sisältyy veneiden talvisäilytystä. Pellos Marinin laiturituotteisiin voit tutustua Mikkelipuistossa.